Over Herburg Roses


Elke dag werken er circa 1200 medewerkers van Herburg Roses met grote toewijding om onze klanten de beste kwaliteit rozen te kunnen leveren. We streven naar rozen met de gewenste knophoogte en het meest bruikbare kleurassortiment.

Natuurlijk staat de tevredenheid van de klant altijd centraal, maar voor ons is het ook belangrijk dat onze medewerkers fijn werk hebben en dat wat we doen zo duurzaam mogelijk gebeurt. Herburg neemt zijn sociale en ecologische verantwoordelijkheid heel serieus. Ons hele assortiment wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Daarnaast zijn we  FairTrade gecertificeerd en in het bezit van MPS SQ certificaat MPS ABC certificaten en het MPS-GAP certificaat.

dsc5845.jpg

Heb je speciale wensen? Door de klant altijd centraal te zetten, zijn we erg flexibel in ons productieproces. Heb je speciale bevoorradingswensen, bijvoorbeeld meerdere vestigingen tegelijk? Of ben je op zoek naar rozen die nog niet in ons assortiment zitten? Neem gerust contact op, wij doen er alles aan om oplossingen te vinden waar je mee geholpen bent.

De ontwikkeling van rozenkwekerij Herburg Roses

Herburg Roses is nog steeds een echt familiebedrijf. In 1974 begon Jan van der Burg met het kweken van rozen in Berkel en Roderijs. Met 5000 vierkante meter aan grond is hier door Jan van der Burg de basis gelegd voor de mooie en succesvolle rozenkwekerij zoals deze nu nog steeds bestaat. Maar er is intussen wel het een en ander veranderd.

In 2006 zijn wij met de productielocatie van onze rozenkwekerij in Ethiopië gestart, dichtbij de plaats Ziway. Daar zijn we begonnen met 18 hectare en 600 medewerkers. In de jaren daarna zijn we gestaag gegroeid. Inmiddels hebben we werk voor ongeveer 1200 mensen en beschikken wij over 40 hectare aan grond.

dji-0007-d1.jpg

Hier produceren wij zeer consistente en goede kwaliteit rozen, waar tot wel 29 variaties tegelijk gekweekt worden. Als ondernemers in Ethiopië voelen wij een morele verplichting om te investeren in sociale en ecologische initiatieven. Wij geloven namelijk dat wij alleen kwalitatief en duurzaam kunnen ondernemen, wanneer we de gemeenschap en het milieu met respect behandelen. Zo hebben wij met ons bedrijf geïnvesteerd in de infrastructuur en in de samenleving. Dat zijn de vruchten van het duurzame ondernemen van Herburg Roses.


Onze productielocatie

Bekijk je de website op een desktop? Gebruik dan de pijltjes om rond te kijken. Op smartphones is het mogelijk om onze productielocatie al swipend te bekijken.