Medewerkers Nini Kenia

Vijay Bhosale

General Manager

Vijay is onze General Manager en werkt aan de dagelijkse bedrijfsvoering binnen Nini in Kenia. Hij doet dit door zijn team van managers te ondersteunen om hun doelstellingen te behalen. Er gaat veel werk zitten in het ondersteunen van de productiecapaciteit van de kwekerij. Dit doet Vijay door trainingen te ondersteunen, ervoor te zorgen dat het materiaal functioneel is en het regelen van de productie middelen om de rozen zo optimaal mogelijk te laten groeien. Met zijn passie voor het rozentak zorgt Vijay er ook voor dat in Nini een fijne, milieu- en mensvriendelijke omgeving ontstaat waar iedereen met plezier aan het werk is.

Zachary Muthui

Finance Manager

Zachary zorgt ervoor dat de financiële afdeling in evenwicht blijft. Dit doet Zachary door te zorgen voor een goede controle op de cashflow en houdt hij de wisselkoersen scherp in de gaten. Zachary maakt ook het budget en capex-planning samen met het management. Het team van Zachary zorgt ervoor dat alle facturering, betalingen en exportdocumentatie correct afgehandeld wordt.

Niceta Mbogo

Human Resources Manager

Niceta en haar team zijn verantwoordelijk voor onze 1200 werknemers. Dit begint met het regelen van wervings- en arbeidscontracten. Verder zorgt Niceta voor het welzijn, salariscontroles, trainingen, gezondheid en veiligheid van ons personeel. Niceta werkt samen met de vakbond- en Fairtrade-comites om te zorgen dat iedereen gehoord wordt binnen het bedrijf. Al deze functies worden ondersteund door protocollen die regelmatig worden gecontroleerd. Ons verloop van minder dan 1 procent en 98 procent vast personeelsbestand zijn te danken aan de stabiliteit en consistentie van de HR afdeling.

Carla Ulyate

Systems Development Manager

Carla zorgt ervoor dat Nini werkt met minimale verspilling en maximale efficiëntie. Dit doet ze door samen met de teams heldere praktijkstandaarden te ontwikkelen, met ingebouwde doelen en voldoende draagkracht. De normen worden nageleefd door een ingebouwd controle systeem, wat ervoor zorgt dat we de vaardigheidsniveaus van al onze medewerkers kennen en in staat zijn om onze trainingsinspanningen te sturen waar ze het meest nodig zijn. Gegevens vormen de basis van de kwekerij en door deze op de juiste manier te verwerken, hebben we controle op alle niveaus. Door nieuwe processen te ontwikkelen, zoals verpakken via zeevracht, blijven we toonaangevend in de branche.

Rachel Ivita

Supply Chain

Het dagelijkse werk van Rachel bestaat uit het in de goede banen leiden van de  supply chain. Rachel houdt alle touwtjes in handen  op het gebied van plannen, anticiperen op veranderingen, omgaan met prioriteiten en het communiceren met haar team en onze klanten. Naast de supply chain ondersteunt Rachel als vertegenwoordiger het Fair trade comité namens het management team.