Medewerkers Herburg Roses

Marco van der Burg

Managing Director

Marco, onze directeur, is op dagelijkse basis bezig met de bedrijfsvoering van Herburg Roses. Samen met Philippe is hij verantwoordelijk voor het totale management en werken ze samen aan de bedrijfsvisie en strategieën. Daarnaast heeft Marco de verantwoordelijkheid over de verkoop en de supply chain tot aan onze klanten.

Philippe Veys

Philippe Veys

Managing Director

Philippe, onze directeur, is op dagelijkse basis bezig met de bedrijfsvoering van Herburg Roses. Samen met Marco is hij verantwoordelijk voor het totale  management en werken ze samen aan de bedrijfsvisie en strategieën. Daarnaast heeft Philippe de verantwoordelijkheid over de bedrijfsvoering en productie op de locaties in Kenya en Ethiopia.

Abel ten Have

Controller

Abel is voornamelijk bezig met verschillende controlewerkzaamheden op het gebied van de financiën van Herburg Roses. Hij stelt onder andere (financiële) periodieke rapportages op en bewaakt de voortgang van onze financiële doelstellingen.

Door continue evaluatie van rapportages en het zoeken naar verbanden binnen de verschillende rapportages, stimuleert Abel een gezonde financiële bedrijfsvoering.

Patrick van der Weg

Supply Chain medewerker

Patrick is verantwoordelijk voor ons rozenaanbod en de supply chain. Dit begint bij het dagelijkse contact met de kwekerijen in verband met de forecast en voorraad. Op het moment dat een order binnenkomt wordt deze verwerkt door Patrick. Daarnaast waarborgt hij een goed verloop van de logistieke processen.

Door het optimaliseren van orders, het aansturen van onze salesmedewerkers en het ondersteunen van verdelingsteams bij de uitlevering van de rozen zorgt Patrick dat de rozen goed bij u terecht komen.

Ulco Verboon

Supply Chain medewerker

Ulco is verantwoordelijk voor de sales en orderafstemming met onze klanten in  Nederland en de UK. Als salesmanager werkt Ulco nauw samen met Patrick. Bij een te kort, of overschot, optimaliseert Ulco de inkomende orders voor onze klanten.

Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor de logistieke processen van de te verwerken orders. Zodoende ondersteunt hij ook de verdelingsteams bij de uitlevering van de rozen.

Hans Termaat

Quality Manager

Als Quality Manager is Hans verantwoordelijk voor de Greenhouse & Grading. Hij controleert het werk dat gedaan wordt binnen de kassen en leidt dit in goede banen. Als controleur zorgt Hans er onder andere voor dat onze bossen een uniform knipstadium hebben, dat ze geen ziektes of beschadigingen bevatten en dat de rozen goed worden verpakt. Door kort onze productie en post harvest processen te controleren , draagt Hans bij aan een constante kwaliteit van onze rozen.