Medewerkers Herburg Ethiopië

Jos Klijs

General Manager

Jos is onze General Manager en draagt zorg voor de dagelijks bedrijfsvoering. Hij creëert en onderhoudt werkprocedures en richtlijnen. Samen met het management team is Jos verantwoordelijk voor het vaststellen van bedrijfsdoelstellingen en het behalen hiervan. Vanuit zijn functie, zorgt Jos ervoor dat alle activiteiten efficiënt worden uitgevoerd en iedereen naar behoren functioneert. Daarnaast bouwt hij leidinggevende capaciteiten op alle bestuursniveaus binnen Herburg Roses Ethiopië, inclusief coaching en begeleiding.

Biniyam Ameha

Farm Manager

Onze farm manager Biniyam is de manager op de werkvloer. Hij regelt alles in de kassen en grading hall. Van het aansturen van mensen, tot aan het verwerken van orders. Tevens houdt hij zicht bezig met een stukje kwaliteitsbewaking. Biniyam is verantwoordelijk voor de teelt en de mensen. Hij rapporteert zijn bevindingen binnen het managementteam waar hij zelf ook lid van is.

Salome Seyoum

Administration Coördinator

Salome is verantwoordelijk voor het assisteren en coördineren met een groot aantal administratieve taken. Daarnaast biedt zij ondersteuning aan medewerkers en verschillende afdelingen. Zij springt bij in het dagelijks handelen van deze afdelingen. Zo assisteert Salome onder andere onze HR-afdeling, helpt zij bij de PR van Herburg Roses en handhaaft zij ook het reilen en zeilen in ons kantoor.

Om alle interne en externe audits succesvol te voltooien assisteert en adviseert Salome ook werkafdelingen over het naleven van de wet en regelgeving van Ethiopië. Binnen de bedrijfsvoering van Herburg Roses controleert Salome het naleven van bepaalde criteria en zorgt zij dat alle documentatie gereed is voor externe audits.

Moyammed Seyid

Human Resources Manager

Als human resources manager is Mohammed verantwoordelijk voor onder andere recruitment, de relaties tussen het management en onze werknemers, werknemerstraining en de implementatie van ons HR-programma. Mohammed ondersteunt de implementatie van alle activiteiten en is verantwoordelijk voor de algehele werking van de HR-afdeling.

Hij werkt samen met alle werkafdelingen van Herburg Roses, met betrekking tot organisatorische doelen en doelstellingen. Daarnaast is Mohammed ook werkzaam als public relations vertegenwoordiger. Hij onderhoudt relaties met alle belanghebbenden en versterkt banden met de lokale gemeenschap.